OFERTA EDUCATIVA

ensenyaments no reglats

Els ensenyaments no reglats permeten a l’alumne continuar disfrutant d’aprendre un instrument i durant el mateix procés aprendre els coneixements de llenguatge musical o solfeig.

Als tallers apostem per un ensenyament individualitzat i que s’adapti a les necessitats i nivell de l’alumne per què sobretot disfruti aprenent a tocar un instrument.

Les classes d’instrument poden ser de 30, 45 o 60 minuts setmanals.

El combo es realitza un cop a la setmana i té una duració d’una hora. 

classes

PREGUNTES FREQÜENTS

Totes les classes són individuals, excepte les grupals com el combo. 

Les classes poden ser de 30, 45 o 60 minuts.

No cal. Encara no tinguis cap coneixement musical, sempre estàs a temps de començar. Els nostres professors et guiaran de la forma més fàcil possible.

Et pots posar en contacte amb nosaltres en qualsevol moment a través del formulari de contacte o enviar-nos un correu a [email protected] i et buscarem l’horari que millor et vagi. També ens pots trucar o enviar un whatsapp al 672 20 50 60

PROJECTE PEDAGÒGIC

La voluntat  dels Tallers de Música ha estat, des del seu inici, la següent: 

  • Crear una escola de música al municipi que sigui oberta i accessible per a tothom.
  • Oferir una formació d’alta qualitat a uns preus el més econòmics possible.
  • Oferir un model pedagògic fortament atractiu que permeti aprendre i progressar alhora que divertir i motivar.
  • Oferir altres activitats paral·leles relacionades sempre amb el món de la música.
  • Donar a conèixer la música com a activitat de lleure.

La nostra tasca va dirigida a gairebé tot el conjunt de la població, des dels 4 anys fins als joves i adults de totes les edats (mai és massa tard per aprendre’n i tothom ho pot fer). A més, fa anys que treballem per la difusió i dinamització musical del poble tot col·laborant amb l’Ajuntament, associacions, escoles de primària i entitats relacionades amb la música i oferint propostes i espais de formació, pràctica, creació, producció i difusió en l’àmbit de la música.

 

En definitiva, als Tallers de Música pensem que és important que la música sigui quelcom que enriqueixi a l’alumne, no només com una mera ampliació dels seus coneixements, sinó com una experiència que deixi una empremta profunda en tots els àmbits de la seva persona.Per tant, els nostres objectius generals són:

  • Mantenir i ampliar l’oferta de formació musical en l’àmbit local, amb un model d’escola que permeti acostar la pràctica de la música a tota la ciutadania i situar Sant Just Desvern en una posició equiparable a la d’altres municipis catalans en relació als estàndards quantitatius de població escolaritzada en l’àmbit musical.
  • Desplegar un projecte que se situï en la intersecció de la formació i la pràctica musical mitjançant una acció educativa i cultural de proximitat.
  • Desplegar un projecte que afavoreixi l’aprenentatge integral, amb espais d’hibridació entre diferents llenguatges i disciplines artístiques en el camp de les arts en viu.
  • Impulsar un projecte que incorpori de forma permanent la innovació, tant des del punt de vista organitzatiu com pedagògic.
Tens algun dubte?